دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

چرا مرخصی زایمان 9 ماه نشد؟

مدیرکل امور حقوقی سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه دولت بار مالی افزایش مرخصی زایمان به 9 ماه را برای تأمین اجتماعی هنوز محقق نکرده است، گفت: به همین دلیل هنوز این قانون اجرایی نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 06
کد خبر: ۱۸۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  نعیمی مدیرکل امور حقوقی سازمان تأمین اجتماعی در خصوص افزایش مرخصی زایمان از 6 ماه به 9 ماه، اظهار داشت: مجلس ابتدائاً تصویب کرده بود که مرخصی به 9 ماه افزایش یابد ولی شورای نگهبان با توجه به بار مالی که این موضوع داشت، به آن ایراد گرفت و اعلام کرد که نحوه تأمین بار مالی آن باید روشن شود و به دولت اجازه داده می‌شود در صورتی که بار مالی آن را برای تأمین اجتماعی تأمین کند، مرخصی زایمان را از 6 به 9 ماه افزایش دهد.

 

وی گفت:‌تأمین اجتماعی به جهت اینکه بار مالی آن هنوز تأمین نشده است، مکاتباتی را با دولت داشته و امیدواریم به نتیجه برسد.

 

نعیمی بیان داشت: اگر مصوبات دولت که بار مالی برای صندوق‌های بیمه‌‌ای دارد، تأمین نشود اجرای آن تخلف مالی محسوب می‌شود.

 

مدیرکل امور حقوقی سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: بنابراین تأمین اجتماعی پیگیر این موضوع است تا بار مالی افزایش مرخصی زایمان به 9 ماه را از سوی دولت تأمین کند.

 

وی گفت: اخیراً در کمیسیون اجتماعی دولت تصویب شده است که در بودجه سال آینده بار مالی مرخصی زایمان از 6 تا 9 ماه را ببینند تا بتوانیم آن را اجرا کنیم.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر